W.R. (Ron) Schel, Amsterdam 1954, is strategisch adviseur en begeleidt meer dan 40 jaar bedrijven en instellingen tijdens transitie processen naar vitale en succesvolle organisaties.

Daarnaast bestudeert en onderzoekt hij esoterische kennis met als belangrijke bronnen de Upanishaden, het Bardo Thödol (Tibetaans Boeddhisme), de Yoga Sutra’s van Patañjali en de esotherische werken van Alice A. Bailey. Hij is Raja Yoga docent en Esotheric Healer.

Deze verschillende scholingen en ervaringen hebben zich gebundeld in de filosofie van Contributisme.

Stuur mij een berichtje

Dagvoorzitter of spreker.

Ik draag graag bij als dagvoorzitter en spreker aan jouw evenement, zoals congressen, bedrijfsdagen, lezingen, intervisies en workshops. Daarbij streef ik naar maximale betrokkenheid en interactie met deelnemers.

Thema’s waarvoor ik mij bijzonder interesseer zijn:

  • Contributisme
  • Leiderschap
  • Contribuerende organisaties
  • Leven en werken in vierde dimensie

  • Nieuwe samenleving en waardesystemen

Neem contact met mij op